Cloud Services

Werken waar en wanneer u wil

Wat is er mogelijk

Uw werkplek in de cloud

Hebt u een bedrijf dat niet vast aan een locatie zit of bent u veel onderweg naar uw klanten dan is een cloud werkplek een optie voor u.

Maar hoe werkt een cloud werkplek nu? Wij gaan samen met u kijken wat de beste oplossing is en wat er mogelijk is. Het kan zijn dat wij uw gehele kantoor in de cloud kunnen hosten maar het kan ook dat we tot een Hybride oplossing komen.

Waar staat uw werkplek in de cloud? Dit is een vaak gestelde vraag, wij zorgen voor een remotedesktop server in een datacenter. Dit is een grote computer waar u op inlogt. Hier staan al uw data en programma’s tot uw beschikking. Het kan ook soms zo zijn dat het voordeliger en veiliger is om al uw servers ook in het datacenter te plaatsen.

Maar hoe is het beveiligt? Wij zorgen ervoor dat uw data niet open naar de buitenwereld komt te staan en dat U alleen bij uw data kan komen. Wij doen dit door Virtuele en Fysieke scheidingen in het netwerk en de hardware. Er zijn verschillende mogelijkheden om te verbinden tot uw Cloud desktop dit kan o.a. door een VPN of een directe fiber connectie met het datacenter.

Wat zijn de voordelen

Niet locatie gebonden werken. Als u Internet hebt dan kan u bij uw desktop.

Data veilig in een datacenter. Automatische data backups.

Geen gedoe meer het Server Harware die kapot gaat.

Overal en altijd up-to-date en up-and-running.

GET IN TOUCH

Tel:
+31(0)20-8999476

Email:
info@pccentral.nl