Over ons

PCCentral Nederland

Over ons

Het moto bij PCCentral naar de klant toe is “Keep Calm and let PCCentral help you”.

Voor ons zijn er geen grote problemen in de IT alleen veel kleine problemen en door die weg te nemen komt uw bedrijf op ICT-niveau in een rustiger vaarwater.

Zodat u kan doen waar u goed in bent.

Wij houden van korte lijntjes en bij ons bent u nog gewoon klant en geen nummertje.

Hoe is het ontstaan

Tom Postma
ing. Tom Postma
Oprichter / Eigenaar

PCCentral is opgericht door Tom Postma in 2003. PCCentral was toentertijd vooral bezig met de verkoop van hardware en de service naar vooral de particuliere markt. Na 2008 zijn wij ons meer gaan richten op het totaal beheer van ICT-Systemen voor het MKB. Vanaf 2013 zijn wij ons ook meer en meer gaan focussen op maat werkoplossing op het gebied van remote werken en het migreren van ICT-systemen van onze klanten naar de Datacentra.

Wat doen we nu

PCCentral is in de breedste zin werkzaam in de ICT-sector. Wij doen IT-beheer van kantoren en nemen u daarmee het werk uit handen qua beheer. Maar ook het inrichten van uw netwerk en/of een stabiel wifisysteem kunnen wij voor u inrichten. Hosting van Email, Websitehosting, DNS-beheer en maatwerkoplossingen voor het hosten van uw bedrijfssystemen in de cloud. Maar ook kunnen wij u helpen met maatwerk oplossingen voor uw ICT-infrastructuur. Dit kan gaan om het migreren van uw huidige netwerk naar een datacenter of voor een remote desktopoplossing zodat u kunt werken waar u maar wil.

GET IN TOUCH

Tel:
+31(0)20-8999476

Email:
info@pccentral.nl